كبد و قوانص محمره (مش بتبقى زفره و الله)
قوانص فراخ منظفه من الدهن و القشره و يراعى ازاله الجزء السفلى المتهدل
منها و ايضا الجزء الجانبى اللى بيوصل للامعاء عامل زى طرف الخرطوم فى جنب
القوانص
كبد الفراخ ناخد بالنا تكون المرارا متشاله
قلوب منظفه و مفتوحه
2 ملعقه كبيره زيت
15 فص ثوم لكل كجم صافى من الكبد و القوانص
ملح
فلفل
بهار لحم
الطريقه
نحط الزيت على النارفى طاسه تيفال و نعلى النار قوى و لما الزيت يسخن جدا
نضيف القوانص المقطعه و لما تدخل فى السوا نضع القلوب ثم الكبد (لسه النار
عاليه) و نقلب لما الكل يتحمر نتبله بافلفلو البهار فقط و نضيف الماء كميه
كبيره ولما يتبخر الماء هنلاقى القوانص و الكبد استوت نضع الملح لو وطيت
النار فى اى مرحله الكبد هينزل ميته و يزفر لكن طول ما النار عاليه لا
يمكن يزفر و بالهنا
20 كوردون بلو
شرائح بانيه
شرائح شيدر لايت بنص عدد شرائح البانيه
شرائح مرتديلا لايت او لانشون فراخ او لانشون لحم
زبادى او رايب
كورن فليكس بدون سكرو سبايسى
الطريقه نفتح البانيه و ندقه و نتبله بملح و فلفل و نحط نص شريحه جبنه و
قطعه مرتديلا او لانشون و نقفل البانيه على بعضه زى الساندويتش و نغمسه فى
الرايب ثم الكورن فليكس مع السبايسى و نحطهم على شبكه فى الفرن