الجنس : عدد المساهمات : 2063تاريخ التسجيل : 16/07/2009المزاج : عادي زي كل يوم
موضوع: كبدة دايت الأحد 07 فبراير 2010, 13:17
جبت الكبده وغسلتها كويس طبعا وبعدين سخنت ميه على النار لحد ما غليت وبعدين حطيت فيها الكبده لحد ما اتسلقت يعنى حوالى 7 دقايق لان الكبده بتستوى بسرعه وبعد ما اتسلقت جبت بقا الثوم والفلفل وحمرتهم بس مش فى الزيت حمرتهم فى الصوص بتاع ميه السلق لحد ما لونهم يتغير شويه وبعدين حطيت الكبده ومعاها الملح والفلفل الاسود وقلبتهم على النار شويه وطلعتها وعصرت نص ليمونه .. وبس كدا اكلت كبدا من غير ولا نقطه زيت واحده وعلى فكرة طعمها حلو والله ممكن بقا تاكلى معاها مكرونه مسلوقه فقط بدون اى اضافات. يلا جربوها بقا وادعولى.
شموع الليل مشرفة
الجنس : عدد المساهمات : 1403تاريخ التسجيل : 27/07/2009العمل/الترفيه : طالبة المزاج : فرحانة