تجهيزات التزين: اولا صوص الشيكولاتة اللي حنعمل بي الكريم شانتية ونزيين بي المكونات: 3 شيكولاتة كادبوري + 180 ملي لبن نحط اللبن على النار مع معلقة زبدة لحد ما يغلي ونطفي و بعدين نضيف الشيكولاتة المقطعة ونحرك لحد ما يدوب ونحطو في التلاجة. ثانيا: كريمة الزبدة: 2 كوب زبدة طرية - 1 ونص كوب سكر بودرة - فنجان ماء - 2 فنجان نسكويك الطريقة: ندوب النسكويك على النار مع الميه نضرب الزبدة كويس مع السكر وبعدين نضيف الصوص وهو بارد
ونضرب كويس كويس بالشكل دا..
ثالثا: الكريم شانتة المكونات: 3 باكو شانتية دريم - صوص الكادبوري اللي عملنا فوق - 200 ملي لبن الطريقة: نحط تلتين الصوص الاولاني مع اللبن والكريم شانتية ونضرب لحد ما يتماسكو..