العمدة الباشا
السجق بالارز واللحم المفروم 7dno1133v3vin5uinm
العمدة الباشا
السجق بالارز واللحم المفروم 7dno1133v3vin5uinm
العمدة الباشا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


العمدة الباشا \إسلامي ثقافي عام رياضة افلام وفنانين كليبات حديثة تحميل كتب وافلام
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
المواضيع الأخيرة
» كتاب شمس المعارف الكبري
السجق بالارز واللحم المفروم Emptyالأحد 26 أبريل 2015, 01:58 من طرف KKHAL

» 33 رسالة ماجستير جاهزة للتحميل
السجق بالارز واللحم المفروم Emptyالسبت 10 مايو 2014, 22:43 من طرف نادى السوهاجى

» السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
السجق بالارز واللحم المفروم Emptyالثلاثاء 13 أغسطس 2013, 17:05 من طرف النمر الاسود

» المدرسة المصرية خلعت زوجها بعد اعتدائه عليها لسخريتها من خطابات مرسي
السجق بالارز واللحم المفروم Emptyالإثنين 01 يوليو 2013, 11:50 من طرف العمدة الباشا

» مرحــــــــــــــــبا بـــــــــــــــــــــــكم
السجق بالارز واللحم المفروم Emptyالأربعاء 19 يونيو 2013, 15:54 من طرف النمر الاسود

» مُساهمة من طرف E S K ii M O
السجق بالارز واللحم المفروم Emptyالأربعاء 19 يونيو 2013, 15:50 من طرف النمر الاسود

» دورة كاملة في التريكو
السجق بالارز واللحم المفروم Emptyالسبت 05 مايو 2012, 18:26 من طرف الصبورة

» شجرة تحت البحر تختفي باللمس شاهد بنفسك
السجق بالارز واللحم المفروم Emptyالجمعة 27 أبريل 2012, 15:02 من طرف امير الظلام

» ليه لازم نتوضأ بعد ماناكل لحمة جملي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
السجق بالارز واللحم المفروم Emptyالجمعة 27 أبريل 2012, 14:21 من طرف العمدة الباشا

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
العمدة الباشا - 4668
السجق بالارز واللحم المفروم I_vote_rcapالسجق بالارز واللحم المفروم I_voting_barالسجق بالارز واللحم المفروم I_vote_lcap 
ضوء القمر - 2063
السجق بالارز واللحم المفروم I_vote_rcapالسجق بالارز واللحم المفروم I_voting_barالسجق بالارز واللحم المفروم I_vote_lcap 
شموع الليل - 1403
السجق بالارز واللحم المفروم I_vote_rcapالسجق بالارز واللحم المفروم I_voting_barالسجق بالارز واللحم المفروم I_vote_lcap 
الاميرة - 792
السجق بالارز واللحم المفروم I_vote_rcapالسجق بالارز واللحم المفروم I_voting_barالسجق بالارز واللحم المفروم I_vote_lcap 
الوردة الحمراء - 562
السجق بالارز واللحم المفروم I_vote_rcapالسجق بالارز واللحم المفروم I_voting_barالسجق بالارز واللحم المفروم I_vote_lcap 
اللورد - 338
السجق بالارز واللحم المفروم I_vote_rcapالسجق بالارز واللحم المفروم I_voting_barالسجق بالارز واللحم المفروم I_vote_lcap 
hakeem - 326
السجق بالارز واللحم المفروم I_vote_rcapالسجق بالارز واللحم المفروم I_voting_barالسجق بالارز واللحم المفروم I_vote_lcap 
النمر الاسود - 309
السجق بالارز واللحم المفروم I_vote_rcapالسجق بالارز واللحم المفروم I_voting_barالسجق بالارز واللحم المفروم I_vote_lcap 
شروق الشمس - 295
السجق بالارز واللحم المفروم I_vote_rcapالسجق بالارز واللحم المفروم I_voting_barالسجق بالارز واللحم المفروم I_vote_lcap 
امير الظلام - 269
السجق بالارز واللحم المفروم I_vote_rcapالسجق بالارز واللحم المفروم I_voting_barالسجق بالارز واللحم المفروم I_vote_lcap 
سحابة الكلمات الدلالية
google
المواضيع الأكثر شعبية
حصريا جميع كتب مكتبة الاسكندرية
دورة كاملة في التريكو
السرعة وصور لكثير من الحوادث بمصر
أسماء مرشحي مجلس الشعب في جميع دوائر الجمهورية2010
بالصور قصة الأميرة النائمة
وظائف خالية بالمنصورة والدقهلية تابعة للقوى العاملة
55 رسالة ماجستير ودكتوراة
سلاح التلميذ للصف الثالث ابتدائي عربي وحساب
كل مايخص المعجنات
طريقة عمل الشريك بالصور

 

 السجق بالارز واللحم المفروم

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ضوء القمر
مراقب عام
مراقب عام
ضوء القمر


الجنس : انثى
عدد المساهمات : 2063
تاريخ التسجيل : 16/07/2009
المزاج : عادي زي كل يوم

السجق بالارز واللحم المفروم Empty
مُساهمةموضوع: السجق بالارز واللحم المفروم   السجق بالارز واللحم المفروم Emptyالأربعاء 05 مايو 2010, 22:44

السجق بالارز واللحم المفروم 2459472188_70314937f5_o




الطريقة سهلة جدااا


للامانة انا اكلت
النوع دة من السجق عند احد محلان الكباب المشهورة جدا فى مصر



فركزت قوى فى الطعم
وقلت لازم اعملة واشوف هل ستنجح التجربة

والحمد لله دخلت معملى ( مطبخى ) وطلع
الذ طبعا من اللى عند الكبابجى






نبدأ
المقادير





1/2 كيلو لحم مفروم


1/2 كوب ارز مغسول
ومصفى جيدا

كمية من ممبار الخروف
ملعقة سمن
ملح, فلفل, يهارات
2 فص توم مفروم
بقدونس للتجميل
ورق لورا و حبهان


الطريقة




اقطع البصلة صغيرا
واشوحها الى ان تذبل ثم الثوم ومعها اللحم وتعصج الى ان يصبح بها القليل من
السائل اضيف الارز واشوحة قليلا ( ذى تشويح ارز الحمام او الفريك ) يعنى
يدخل قليلا فى السوا


اضيف البهارات
والملح والفلفل واتركة يبرد


طبعا الممبار مغسول
ومقلوب ومصفى جيداااا ابأ بالحشو


السجق بالارز واللحم المفروم K7B11075


فية سجقاية كبيرة
ما يضرش حلوة برضة


اغلى ماء واضيف
شوية ملح وورق لورا وحبهان واضيف السجق وخلى بالك تكون المية غمراة

وبعد 15 دقيقة شوفى كدة لآنة موش بياخد
سوا لآن الممبار الضانى بيستوى بسرعة ( علشان كدة سوينا شوية الارز )




السجق بالارز واللحم المفروم Q4p11075



يطلع نحمرة قليلا
فى الزيت يا خذ لون فقط


وادى النتيجة شوية
زينة بالبقدونس اللذيذة



السجق بالارز واللحم المفروم Nsy11075



بجد جربوة لذيذ
بشكل


السجق بالارز واللحم المفروم 2hk11235


طبعا عملت جنبة
صينية رقاق وكانت غدوة لذيذة


اتفضلو معنا


ضاع الرجيمالسجق بالارز واللحم المفروم Patch_pleur



السجق بالارز واللحم المفروم XRz11235



مع اطيب تمنياتى
منقول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
المايسترو
عضو برونزي
عضو برونزي



الجنس : ذكر
عدد المساهمات : 30
تاريخ التسجيل : 07/02/2010

السجق بالارز واللحم المفروم Empty
مُساهمةموضوع: رد: السجق بالارز واللحم المفروم   السجق بالارز واللحم المفروم Emptyالسبت 15 مايو 2010, 10:45

موضوع جمسل تسلم الايادي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
السجق بالارز واللحم المفروم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ساندويتش السجق اللذيذ
» الارز المصري بالبقدونس واللحم
» البطاقات التموينية تخدم 8% من المواطنين..ونسبة العجز بالارز 10%
» صينيه البطاطس باللحم المفروم والبشاميل

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
العمدة الباشا :: قسم الأسرة :: مطبخ العمدة-
انتقل الى: