الاميرة مشرفة
الجنس : الابراج : عدد المساهمات : 792 تاريخ التسجيل : 27/07/2009 العمر : 38 الموقع : اسكندرية العمل/الترفيه : مهندسة المزاج : تمااااااااااااااام
| موضوع: الباستا فلورا السبت 04 ديسمبر 2010, 21:09 | |
| باستا فلورا
المقادير:اكوب سكر 1كوب سمن 3 كوب دقيق 3 بيضات حجم كبير 1 م ص بيكنج بودر 1 م ص فانليا مربى فراولة الطريقة :1 . ضرب السمن مع السكر لحد ما يكون زى الكريمة 2. اضافة البيض لخليط السابق مع الفانليا ونشغل المضرب الكهربائى. 3.اضافة الدقيق مع البيكنج بودر 4.نقسم العجين قسم نضعة فى الصنية وجزء بسيط نخلية للزينة (العجينة هتكون ماسكة شوية بس مش زى المعجنات)مش تقلقى
5. نفرد المربى على وش العجين الى فى الصينية (لتسهيل فردها ممكن تدفيالمربى شوية وبالمعلقة بضهرها افردى المربى على الوش) وخليكى بعيد عنالاطرااف علشان المربى مش تتحرق ويكون طعمها وشكلها مش لطيف.
6.الجزء المتبقى من العجينة افرديها شرايط طويلة وحطيها على الوش على شكل مربعات وفى الاخر حطى فى كل مربع نقطة صوغيرة
7. دخليها الفرن ولما تحمر وتستوى طلعيها وسيبها لما تبرد وقطعيها. بعد كدة هجووووووووووووووم
طبعا منقووووول بس انا بعملها كدا بجد بتشرفني وسط العائلة | |
|
شروق الشمس عضو ماسي
الجنس : عدد المساهمات : 295 تاريخ التسجيل : 04/08/2009
| موضوع: رد: الباستا فلورا الثلاثاء 07 ديسمبر 2010, 00:19 | |
| | |
|