ضوء القمر مراقب عام
الجنس : عدد المساهمات : 2063 تاريخ التسجيل : 16/07/2009 المزاج : عادي زي كل يوم
| موضوع: كيك الباوند الرهيب الثلاثاء 11 أغسطس 2009, 23:55 | |
| المقادير:كوب زبدة بدرجة حرارة الغرفة ...بس ما أكدبش عليكم ..الزبدة اللي عندي كانت في التلاجة...وبما إني ما عنديش صبر إني أخليها تاخد درجة حرارة المطبخ قعدت أفعص فيها لحد ما طريت شوية...بس أنا صورتهالكم قبل التفعيص..هههههههه..علشان ما تضحكوش عليه كوب سكر عادي4 بيض كبير مع فانيلياكوب وثلاثة ارباع دقيق2 ملعقة صغيرة بكينج بودرالطريقة:نخفق الزبدة والسكر لحد ما يبأة لون الخليط فاتح وكريمي...بس هو هايبأة مش كريمي أوي لأننا مستخدمين سكر عادي ثم نضيف البيض بيضة بيضة ونخفق مع الفانيليا وده شكله بعد ما اضفت البيض بيضة بيضة والفانيليا ننخل الدقيق والبكينج بودر في وعاء ثم نضيفهم تدريجيا فوق الخليط ونخفق هايبأة الخليط تقيل بالشكل ده ندهن الصينية بالزبدة ونرشه بالدقيق ثم نصب الخليط فيه(أنا عملته في بايركس)ونحطه في فرن مسخن مسبقا(أنا شغلت الفرن أول ما بدات أضيف البيض)وتكون درجة حرارة الفرن 180 يعني متوسطة وآدي شكلها بعد ما طلعتها من الفرن...يا عيني حصلها إنتفاخ | |
|
العمدة الباشا Admin
الجنس : الابراج : عدد المساهمات : 4668 تاريخ التسجيل : 16/07/2009 العمر : 53 المزاج : رايق
| موضوع: رد: كيك الباوند الرهيب الأحد 11 أكتوبر 2009, 22:42 | |
| | |
|