العمدة الباشا
العمدة الباشا
العمدة الباشا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
العمدة الباشا \إسلامي ثقافي عام رياضة افلام وفنانين كليبات حديثة تحميل كتب وافلام
المواضيع الأخيرة
»
كتاب شمس المعارف الكبري
الأحد 26 أبريل 2015, 01:58 من طرف KKHAL
»
33 رسالة ماجستير جاهزة للتحميل
السبت 10 مايو 2014, 22:43 من طرف نادى السوهاجى
»
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الثلاثاء 13 أغسطس 2013, 17:05 من طرف
النمر الاسود
»
المدرسة المصرية خلعت زوجها بعد اعتدائه عليها لسخريتها من خطابات مرسي
الإثنين 01 يوليو 2013, 11:50 من طرف
العمدة الباشا
»
مرحــــــــــــــــبا بـــــــــــــــــــــــكم
الأربعاء 19 يونيو 2013, 15:54 من طرف
النمر الاسود
»
مُساهمة من طرف E S K ii M O
الأربعاء 19 يونيو 2013, 15:50 من طرف
النمر الاسود
»
دورة كاملة في التريكو
السبت 05 مايو 2012, 18:26 من طرف الصبورة
»
شجرة تحت البحر تختفي باللمس شاهد بنفسك
الجمعة 27 أبريل 2012, 15:02 من طرف
امير الظلام
»
ليه لازم نتوضأ بعد ماناكل لحمة جملي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الجمعة 27 أبريل 2012, 14:21 من طرف
العمدة الباشا
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
العمدة الباشا
- 4668
ضوء القمر
- 2063
شموع الليل
- 1403
الاميرة
- 792
الوردة الحمراء
- 562
اللورد
- 338
hakeem
- 326
النمر الاسود
- 309
شروق الشمس
- 295
امير الظلام
- 269
سحابة الكلمات الدلالية
google
المواضيع الأكثر شعبية
حصريا جميع كتب مكتبة الاسكندرية
دورة كاملة في التريكو
السرعة وصور لكثير من الحوادث بمصر
أسماء مرشحي مجلس الشعب في جميع دوائر الجمهورية2010
بالصور قصة الأميرة النائمة
وظائف خالية بالمنصورة والدقهلية تابعة للقوى العاملة
55 رسالة ماجستير ودكتوراة
سلاح التلميذ للصف الثالث ابتدائي عربي وحساب
كل مايخص المعجنات
طريقة عمل الشريك بالصور
العمدة الباشا
::
قسم الأسرة
::
مطبخ العمدة
طبقات السيمي فريدو بالشيكولا البيضاء والسوداء
كاتب الموضوع
رسالة
ضوء القمر
مراقب عام
الجنس
:
عدد المساهمات
:
2063
تاريخ التسجيل
:
16/07/2009
المزاج
:
عادي زي كل يوم
موضوع: طبقات السيمي فريدو بالشيكولا البيضاء والسوداء
الأحد 13 يونيو 2010, 12:13
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام
عليكم ورحمة الله وبركاته
السيمي فريدو
مضمون وسهل
بسم
الله نبدأ في مقاديره
5
صفار بيض+ 1 بيضة
2
ملعقة كبيرة ماء
1/4
كوب سكر
1/4
م ص ملح
فانيلا
4
ملاعق كبيرة جيلي أناناس
2
و 1/2 كوب كريمة شانتية مخفوقة
متماسكة باردة
1/2
كوب شوكولاتة سوداء
غامقة
1/2
كوب شوكولاتة بيضاء
4
باكيت بسكويت بوريو بالشوكولاتة
مطحوووووون معجوون مع
قشطة
او حليب وسمنة قليل
ليتكون عندك
عجينة بسكويت طرية
متماسكة بالشكولاتة
او
اي نوع بالشوكولاتة بتفضليه
4 باكيت بسكويت شاي
مطحووووووون معجون مع
قشطة او حليب
وسمنة قليل
ليتكون
عندك معجووون بسكويت
ابيض وطري ومتماسك
بسم الله ندخل في الطريقة
اول
حاجة غلفي صنية توست عندك
بنايلون
شفاف حطي فيها البسكويت
على شكل مستطيلات
طويلة
مستطيل
ابيض
وراه مستطيل اسود
وهيبقى
شكلها جمييل جدا
وحطي
القالب في الثلاجة على بال ماتخلصي
ودي
صورة لنوعين البسكويت في الصينية
مستطيل
ابيض ومستطيل اسود
ومكبوسين
كويس ومتساويين
بفضل الله
طبعا
حكاية البسكويت دي اختيارية
بس نتيجتها النهائية
تستحق
فعلا
ومش
بتاخد الا عشر دقايق
زيادة
عن الوقت
مش
كتير يعني
ثاني حاجة
سمي
الله
وحطي
البيضة والصفار والماء والسكر
والفانيلا
والملح
وجيلي الاناناس
في
بولة ستانلس ستيل
او
قدر
على
حمام مائي على النار
واخفقي
بالمضرب الكهربائي الخليط
ده
لمدة
عشر دقايق
لينفشششش
تماما
ويتضاعف
حجمه
وبكده
يكون البيض مش نيء
بعدها
تسيبيه تهدى حرارته شوية
دي
صورة البيض بعد مانفش وتضاعف بفضل الله
وهديت حرارته وطبعا قلبت عليه بعدها الكريمة المخفوقة
ثالث
حاجة
تحطي كل نوع شوكولاتة
السوداء
والبيضاء
كل
واحدة في حمام مائي عالنار
في
طبق لوحدها
ويكون
الطبق نااااااشف
من الماء تماما
وتسبيهم
يسيحوا
ومش
هايخدوا وقت كتير
رابع
حاجة
دلوقتي تقلبي الكريمة
المخفوقة الباردة على خليط البيض
بخفة
بمضرب يدوي
خامس
حاجة
بعد
ما تهدى حرارة نوعين الشوكولاتة السايحة
مش تبرد
تبقى
دافية بس
تقسمي
خليط البيض والكريمة
لقسمين
بنظرك
كده
مش
شرط بالضبط يعني
تحطي
عالقسم الاول
المقسوم
الشوكولاتة البيضاء
السايحة الدافية وتقلبي بمضرب سلك
وتحطي عالقسم الثاني الشوكولاتة
السوداء السايحة
الدافية
وتقلبي بمضرب سلك
دلوقتي تحطي الطبقة البيضاء فوق البسكويت
وفوقها
الطبقة السوداء
وبس
كده
طبعا
الصور باذن الله هتبين كل حاجة
دي
صورة لما حطيت طبقة الشكولاتة البيضاء
على البسكويت
ورشيت
فوقها
شوكولاتة
شيبسي بيضاء وسوداء
عشان
تقرمش وانتي بتاكلي
طبعا
دي اختيارية
وممكن
انتي وخيالك بقى
تحطي
كورن فيلكس بالشوكولاتة
وكورن
فيلكس ابيض
وممكن
تحطي اي نوع شوكولاتة متقطعة صغير
يعني
انت وابداااااااااااااعك الجميل
وممكن ماتحطيش حاجة
خااااااااااااااالص
ودي
صورة لما حطيت طبقة الشوكولاتة السوداء
فوق الطبقة البيضااااء
ووبعدها
باااااتت في الفريزر
لليلة
كاملة
او12
ساعة
وبس
كده
دي
صورته لما قدمته
وطبقة
البسكويت هي اللي بقت فووق
وبعدين
الطبقة البيضاء
وفي
القعر الطبقة السوداء
ودي
صورته من فوووووق
ودي صورته من الجنب
ودي
صورته لما اتقطع بفضل الله
ودي
صورته لما قدمته في الطبق
وحطيت
فوق كل قطعة
ويفر
بالفانيليا
وويفر
بالشوكولاتة
عشان
يبقى شكلها زي قطع الجاتوه
وبس خلاص
تم
بحمد الله
والف هنا وعافية على قلوبكم يارب
ويااااااااااااااااااارب
يعجبكم
واكيد منقووووووووووول
لعيونكم
أعجبني
لم يعجبني
طبقات السيمي فريدو بالشيكولا البيضاء والسوداء
صفحة
1
من اصل
1
مواضيع مماثلة
مواضيع مماثلة
»
كيك طبقات
»
حلا طبقات روعة
»
طريقة عمل الشيكولاته البيضاء بالبيت
»
كيلو الدواجن البيضاء بـ8 جنيهات والبلدية9.5
»
مفرش كروشية بالورود البيضاء خطوة بخطوة بالصور
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع
الرد على المواضيع في هذا المنتدى
العمدة الباشا
::
قسم الأسرة
::
مطبخ العمدة
العمدة الباشا
::
قسم الأسرة
::
مطبخ العمدة
انتقل الى:
اختر منتدى
|
|--الاسلاميات
|--المنتدى العام
|--الأخبار
|--منتدى مرشحي مجلس الشعب
|--الفئة الأولى
| |--اخبار الرياضة
|
|--الترحيب والتهاني والاستضافة
|--مول العمدة
|--وظائف خالية
|--الفن والفنانين
| |--تحميل أفلام عربي
| |--تحميل أفلام أجنبي
| |--أخبار الفن والفنانين
| |--تحميل أغاني وفيديو كليب
|
|--الصور وتصوير الاعضاء
|--المنتدى الادبي
|--مكتبة العمدة
| |--كتب إسلامية
| |--كتب تربوية وتعليمية
| |--كتب علمية وتاريخية
| |--كتب للمرأة والطبخ
|
|--القسم التعليمي
|--الكمبيوتر و الجوال
| |--الكمبيوتر والنت والبرامج
| |--الجوال وصيانته وبرامجه
| |--العاب الكمبيوتر والجوال
|
|--قسم الأسرة
| |--شياكة آدم وحواء
| |--الأشغال اليدوية والصناعات الصغيرة
| |--الديكور
| |--مطبخ العمدة
| |--منتدي المرأة والطفل
| |--منتدى الطفولة
|
|--الترفيه وراحة الاعصاب
|--الالعاب والمسابقات
|--الحوادث والقضايا وأغرب الامور
|--الشكاوي و اقتراحات الاعضاء