ضوء القمر مراقب عام
الجنس : عدد المساهمات : 2063 تاريخ التسجيل : 16/07/2009 المزاج : عادي زي كل يوم
| موضوع: الاكلير محشي كريمة الباستري الرائعة الأحد 13 يونيو 2010, 12:07 | |
| وبالف هنا وشفا طبعا الموضوع منقول انا عملت العجينة دي بس عملت منه البروفترول وبجد كانت جميلة جدا بس كنت حاشياها كريم شانتية البروفترول ده عبارة عن نفس العجينة الاكلير وه عجينة الشو وبدل ما اعمله على هيئة اصابع بنعمله على هيئة كور صغيرة جدا لانها بتنتفخ وتتضاعف داخل الفرن ولما تبرد بنشقها ونحشيها وفي بعض كتب الطبخ بيعملوها كدا مع شق الجزء العلوي ويقسموه نصين وبعد الحشو يحطو كل نص بشكل جناح العصفور وبيحطو قطهة شيكولاته على شكل وجهة الوزه بجد تحفة جدا في اعياد الميلاد والف هنا عليكو واللي يعمله يبقى يعزمني ههههههههههههههههههههه | |
|