شوربه فواكهه البحر
المقادير:-
نصف كوب من قطع الكاليمارى -نصف كوب جمبرى -نصف كوب لحم كابوريا -نصف كوب
من قطع السمك- بصلة مبشورة- ملح - فلفل أسود - مستكة - حبهان - ورق لورى
-لتر و نصف ماء -زيت نباتى
الطريقة:-
1- نسخن قليل من الزيت على النار و نضع فيه المستكة و الفلفل الأسود ثم
البصلة المبشورة و نقلب دقيقتان فقط بدون أن يتغير لون البصل.
2- نضع الماء و الحبهان و ورق اللورى و الملح و نتركها تغلى على نار هادئة
ربع ساعة حتى تخرج البصلة كل طعمها.
3- نضع قطع الكاليمارى ثم الجمبرى ثم لحم الكابوريا ثم قطع السمك بنفس
الترتيب السابق و بين كل حاجة و الثانية خمس دقائق (لأن درجة سوى كل حاجة
مختلفة عن الأخرى)
4- و نطفىء النار بعد و ضع قطع السمك ب3 دقائق فقط حتى لا تتفتت و تقدم
ساخنة و عليها عصير الليمون
بس ناقص ازاى تبقى لونها ابيض ....... تضيفى شويه لبن او كريمه عند التقديم
.......
يارب طريقتى تعجبكم
وبالهنا والشفاء على قلوبكم
الردود يا جماعة قولو رايكم