العمدة الباشا
السويسرول بطريقتي 7dno1133v3vin5uinm
العمدة الباشا
السويسرول بطريقتي 7dno1133v3vin5uinm
العمدة الباشا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


العمدة الباشا \إسلامي ثقافي عام رياضة افلام وفنانين كليبات حديثة تحميل كتب وافلام
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
المواضيع الأخيرة
» كتاب شمس المعارف الكبري
السويسرول بطريقتي Emptyالأحد 26 أبريل 2015, 01:58 من طرف KKHAL

» 33 رسالة ماجستير جاهزة للتحميل
السويسرول بطريقتي Emptyالسبت 10 مايو 2014, 22:43 من طرف نادى السوهاجى

» السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
السويسرول بطريقتي Emptyالثلاثاء 13 أغسطس 2013, 17:05 من طرف النمر الاسود

» المدرسة المصرية خلعت زوجها بعد اعتدائه عليها لسخريتها من خطابات مرسي
السويسرول بطريقتي Emptyالإثنين 01 يوليو 2013, 11:50 من طرف العمدة الباشا

» مرحــــــــــــــــبا بـــــــــــــــــــــــكم
السويسرول بطريقتي Emptyالأربعاء 19 يونيو 2013, 15:54 من طرف النمر الاسود

» مُساهمة من طرف E S K ii M O
السويسرول بطريقتي Emptyالأربعاء 19 يونيو 2013, 15:50 من طرف النمر الاسود

» دورة كاملة في التريكو
السويسرول بطريقتي Emptyالسبت 05 مايو 2012, 18:26 من طرف الصبورة

» شجرة تحت البحر تختفي باللمس شاهد بنفسك
السويسرول بطريقتي Emptyالجمعة 27 أبريل 2012, 15:02 من طرف امير الظلام

» ليه لازم نتوضأ بعد ماناكل لحمة جملي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
السويسرول بطريقتي Emptyالجمعة 27 أبريل 2012, 14:21 من طرف العمدة الباشا

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
العمدة الباشا - 4668
السويسرول بطريقتي I_vote_rcapالسويسرول بطريقتي I_voting_barالسويسرول بطريقتي I_vote_lcap 
ضوء القمر - 2063
السويسرول بطريقتي I_vote_rcapالسويسرول بطريقتي I_voting_barالسويسرول بطريقتي I_vote_lcap 
شموع الليل - 1403
السويسرول بطريقتي I_vote_rcapالسويسرول بطريقتي I_voting_barالسويسرول بطريقتي I_vote_lcap 
الاميرة - 792
السويسرول بطريقتي I_vote_rcapالسويسرول بطريقتي I_voting_barالسويسرول بطريقتي I_vote_lcap 
الوردة الحمراء - 562
السويسرول بطريقتي I_vote_rcapالسويسرول بطريقتي I_voting_barالسويسرول بطريقتي I_vote_lcap 
اللورد - 338
السويسرول بطريقتي I_vote_rcapالسويسرول بطريقتي I_voting_barالسويسرول بطريقتي I_vote_lcap 
hakeem - 326
السويسرول بطريقتي I_vote_rcapالسويسرول بطريقتي I_voting_barالسويسرول بطريقتي I_vote_lcap 
النمر الاسود - 309
السويسرول بطريقتي I_vote_rcapالسويسرول بطريقتي I_voting_barالسويسرول بطريقتي I_vote_lcap 
شروق الشمس - 295
السويسرول بطريقتي I_vote_rcapالسويسرول بطريقتي I_voting_barالسويسرول بطريقتي I_vote_lcap 
امير الظلام - 269
السويسرول بطريقتي I_vote_rcapالسويسرول بطريقتي I_voting_barالسويسرول بطريقتي I_vote_lcap 
سحابة الكلمات الدلالية
google
المواضيع الأكثر شعبية
حصريا جميع كتب مكتبة الاسكندرية
دورة كاملة في التريكو
السرعة وصور لكثير من الحوادث بمصر
أسماء مرشحي مجلس الشعب في جميع دوائر الجمهورية2010
بالصور قصة الأميرة النائمة
وظائف خالية بالمنصورة والدقهلية تابعة للقوى العاملة
55 رسالة ماجستير ودكتوراة
سلاح التلميذ للصف الثالث ابتدائي عربي وحساب
كل مايخص المعجنات
طريقة عمل الشريك بالصور

 

 السويسرول بطريقتي

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ضوء القمر
مراقب عام
مراقب عام
ضوء القمر


الجنس : انثى
عدد المساهمات : 2063
تاريخ التسجيل : 16/07/2009
المزاج : عادي زي كل يوم

السويسرول بطريقتي Empty
مُساهمةموضوع: السويسرول بطريقتي   السويسرول بطريقتي Emptyالخميس 23 يوليو 2009, 23:36

انهاردة أنا جبتلكم طريقة سويسرول جميلة جدا وأنا معتمداها عندي ...لأن بجد طعمه بيبأة تحفة
أولا بالنسبة للكريمة ممكن تستعملوا أي حشوة انتوا بتحبوها سواء كريم شانتيه أو مربى أو كريمة الزبدة بتبقة حلوة أوي معاه برضه...بس أنا هقول لكم على طريقة الكريمة اللي أنا بعملها
أول حاجة كريمة الحشو:
1 كوب كريمة سائلة باردة ..يعني لسة طالعة من التلاجة

ربع كوب سكر بني أو أبيض مطحون ورشة فانيليا

وده صورة الكريمة:

السويسرول بطريقتي 77027024



نيجي بأة للطريقة:
هنحط الكريمة والسكر والفانيليا ونخفق على السرعة المنخفضة لحد ما السكر يدوب وبعدين نعلي على أعلى سرعة
السويسرول بطريقتي 72640279

هاتبأة عندنا الكريمة بالشكل ده...وأرجوكم ما تزودوش خفق علشان ما تبوظش..هنحط الكريمة دلوقتي في التلاجة لحد ما نخلص السويسرول

السويسرول بطريقتي 78045421

مقادير السويسرول:

4بيض مفصول الصفار عن البياض

3/4 كوب دقيق(ثلاث أرباع) منخول

ربع كوب كاكاو منخول

رشة فانيليا

3 معلقة كبيرة زيت

4معلقة كبيرة ماء مغلي

1كوب سكر بودرة

1 معلقة صغيرة بيكنج باودر..منخول مع الدقيق والكاكاو

ملحوظة لو مش بتحبوها بالكاكاو حطوا بداله ربع كوب دقيق

نيجي بأة للطريقة:
أول حاجة هنفصل الصفار عن البياض وخدوا بالكو البياض حساس جدا يعني لو جت عليه نقطة ماء يبوظ...فلازم يكون الوعاء اللي هتحطوا فيه البياض نظيف جدا وما فيهوش ولا نقطة ماء والمضرب كمان يكون نظيف جدا...خدوا بالكوا كمان وانتوا بتفصلوا الصفار عن البياض إنه ما تقعشي حتة من الصفار مع البياض علشان ما يبوظش

وده الصور

ده البياض
السويسرول بطريقتي 80044865




وده الصفار
السويسرول بطريقتي 26990358

وبعدين إحنا قلنا في المقادير إنه عندنا كوب سكر بودرة
هناخد نصه نحطه على البياض والنص التاني هنحطه على الصفار
بالشكل ده

السويسرول بطريقتي 38064877

السويسرول بطريقتي 87768735

....نخلي دلوقتي البياض على جنب ..لحد ما نخلص الصفار
يعني إحنا هنشتغل في الصفار الأول لحد ما يخلص وبعدين نبدأ نشتغل في البياض

أول حاجة هنخفق الصفار مع السكر لحد ما ينفش ولونه يبأة فاتح زي الصورة كده..يعني إخفقوه كويس جدا لحد ما يبيض
السويسرول بطريقتي 11782628

وبعدين هنضيف عليه الزيت والدقيق والكاكاو والبيكنج باودر المنخولين والماء المغلي كله مرة واحدة ونخفق كويس جدا

هنا أضفت الزيت

السويسرول بطريقتي 91185413


يتبع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ضوء القمر
مراقب عام
مراقب عام
ضوء القمر


الجنس : انثى
عدد المساهمات : 2063
تاريخ التسجيل : 16/07/2009
المزاج : عادي زي كل يوم

السويسرول بطريقتي Empty
مُساهمةموضوع: رد: السويسرول بطريقتي   السويسرول بطريقتي Emptyالخميس 23 يوليو 2009, 23:37

وهنا أضفت الدقيق والكاكاو والبيكنج باودر المنخولين

السويسرول بطريقتي 63602533

وهنا أضفت الماء المغلي

السويسرول بطريقتي 41393329


وقلبت كويس لحد ما أصبح الخليط بالشكل ده...هيكون خليط ثقيل
السويسرول بطريقتي 42870201


كده إحنا خلصنا الصفار
نبدأ بأة في البياض:
هناخد البياض اللي تركناه على جنب وهنبدأ خفق البياض على سرعة منخفضة لحد ما يذوب السكر وبعدين نعلي على أعلى سرعة...وهايبأة شكله كده
السويسرول بطريقتي 97640841

هناخد معلقة كبيرة من البياض ونضيفها على الصفار ونقلب من تحت لفوق

السويسرول بطريقتي 61307915

هايبأة الخليط شكله كده
السويسرول بطريقتي 42515775


وبعدين هنضيف خليط الصفار كله على البياض
وبرضه نقلب من تحت لفوق كويس جدا لحد ما يمتزجوا مع بعض
السويسرول بطريقتي 50685853

وآدي شكلهم بعد التقليب
السويسرول بطريقتي 63200731

نصب الخليط في صينية موضوع فيها ورقة زبدة ومش مدهونة بأي حاجة وندخله فرن مسخن مسبقا على درجة حرارة 200 لحد ما يستوي...هو أخد معايا تقريبا ربع ساعة ...
السويسرول بطريقتي 78003988


وده شكله بعد ما خرجته من الفرن
السويسرول بطريقتي 62062536



يتبع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ضوء القمر
مراقب عام
مراقب عام
ضوء القمر


الجنس : انثى
عدد المساهمات : 2063
تاريخ التسجيل : 16/07/2009
المزاج : عادي زي كل يوم

السويسرول بطريقتي Empty
مُساهمةموضوع: رد: السويسرول بطريقتي   السويسرول بطريقتي Emptyالخميس 23 يوليو 2009, 23:39

هنجيب ورق ألومنيوم ونرش عليه سكر بودرة
السويسرول بطريقتي 15760854

ونقلب عليه السويسرول
السويسرول بطريقتي 42171017

نقطع أطراف السويسرول بالشكل ده

السويسرول بطريقتي 81817145

ونلفه ونسيبه لحد ما يبرد...ده في حالة لو هتحشيه كريمة أما لو هتحشيه مربى يبقى تحشي الأول وبعدين تلفيه

السويسرول بطريقتي 15632619

بعدين نفتح الألومنيوم وندهن السويسرول بالكريمه ونلفه تاني ونحطه في الفريزر لحد ما الكريمة تجمد علشان نعرف نقطعه
السويسرول بطريقتي 98213012

السويسرول بطريقتي 15632619

وآدي شكله بعد ما طلعته من الفريز

السويسرول بطريقتي 40152375

وهنا قطعته...بس ما تكلوهوش وهو بارد...سيبوه يدفى علشان يبأة طعمه جميل وبألف هنا وشفا
السويسرول بطريقتي 42382443

وأي سؤال أنا في الخدمة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الاميرة
مشرفة
مشرفة
الاميرة


نجوم الادارة
الجنس : انثى
الابراج : القوس
عدد المساهمات : 792
تاريخ التسجيل : 27/07/2009
العمر : 38
الموقع : اسكندرية
العمل/الترفيه : مهندسة
المزاج : تمااااااااااااااام

السويسرول بطريقتي Empty
مُساهمةموضوع: رد: السويسرول بطريقتي   السويسرول بطريقتي Emptyالثلاثاء 28 يوليو 2009, 01:03

وووووووووووووووووووووووووووااااااااااااااااااااااااااااوووووووووووووووووووووووووو
ميرسي على الوصفه الجميله واكيد طعمها اجمل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ضوء القمر
مراقب عام
مراقب عام
ضوء القمر


الجنس : انثى
عدد المساهمات : 2063
تاريخ التسجيل : 16/07/2009
المزاج : عادي زي كل يوم

السويسرول بطريقتي Empty
مُساهمةموضوع: رد: السويسرول بطريقتي   السويسرول بطريقتي Emptyالسبت 01 أغسطس 2009, 18:29

اشكرك على مرورك وبلفعل طعمها روعه وجربيها وادعيلي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
السويسرول بطريقتي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل السويسرول

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
العمدة الباشا :: قسم الأسرة :: مطبخ العمدة-
انتقل الى: